16/04/2018//20:15// Three Billboards Outside Ebbing, Missouri///

Nieuws

Met korting naar de Muzeval!

Aanbieding voor filmliefhebbers:

Toneelvoorstelling ‘Agnes van God’ met Willeke van Ammelrooy, Noortje Herlaar en Eva van de Wijdeven

AGNES VAN GOD vertelt het verhaal van de jonge novice Agnes die onder mysterieuze omstandigheden in het klooster bevalt van een kind. Dokter Martha Barentz start daarop een onderzoek. Martha stuit in het onderzoek echter op Moeder Overste die Agnes ernstig in bescherming neemt. Maar waarom?

Als u dit verhaal bekend voorkomt dan kan dat kloppen, want het toneelstuk werd eerder succesvol verfilmd met o.a. Jane Fonda in één van de rollen.

Drie talentvolle theatervrouwen die hun sporen ook in films en tv-series verdiend hebben spelen de voorstelling: Noortje Herlaar (Mary Poppins / Moeder, ik wil bij de Revue), Eva van de Wijdeven (Dunya & Desie / A’dam – E.V.A.) en toneel- en filmlegende Willeke van Ammelrooy. Regie: Paula Bangels.

De pers schreef o.a.: “De betekenisvolle tekst is door Louis van Beek eigentijds vertaald in een mooie cadans. Gevatte en geestige opmerkingen tussendoor, door de actrices goed getimed, houden het dramatische verhaal met de vele ontknopingen enigszins luchtig.” (De Telegraaf) en “Brekend in een hypnose sessie, zet Noortje Herlaar haar aangrijpend neer. Een huiveringwekkend mooie rol …” (Dagblad van het Noorden).

Theater De Muzeval – vrijdag 28 november 2015, aanvang 20.15 uur.

Voor Filmhuisabonnees op vertoon van uw abonneepas: € 5,- korting op de normale toegangsprijs, d.w.z. € 21,50 i.p.v. € 26,50. U mag een introducee meenemen voor dezelfde korting.

Reserveren uitsluitend aan de Theaterkassa maandag t/m vrijdag 13.30 – 17.00 uur, tel. 0591 617000.